Klik op de knop van het toernooi om naar de juiste pagina te gaan.
Jos Wennekers Wereldkampioen bij Veteranen klasse -81 leeftijd 65-70:
Tijdens de WK voor Veteranen in AMsterdam op 21 - 24 augustus 2015 is Jos Wennekers Wereldkampioen geworden in zijn klasse.

Tijdens de Districtskampioenschappen 2016 voor de jeugd is het team van Karel Gietelink Sport 3e geworden
Gietelink judoka's vallen in de Prijzen:
In het weekend van 3 en 4 december werd het 30ste Frans Odijk gehouden te Wijk bij Duurstede.
Op zaterdag stonden Benjamnin Zwaan en Luka Tsjakadoee op de mat. Allebei de judoka’s hebben hard staan knokken en Benjamin wist een 2e plaats te bemachtigen.
Op de zondag was het de buurt voor de iets oudere judoka’s. Aan het begin van de middag was het Tom Loos die de mat betrad. Tom struikelde de eerste partij over de uiteindelijke nummer een. Vervolgens wist Tom zich te herpakken en vocht zichzelf naar de 2e plaats. Later in de middag stonden Tijn Loos en Chris van de Nesse op de mat.
Tijn was goed in vorm en wist al zijn partijen te winnen. Zowel staande als op de grond wist Tijn zijn tegenstanders te verrassen. Chris heeft lekker staan knokken en pakte het Brons. Al met al een heel geslaagd weekend voor de Gietelink judoka’s.
DK –18 jaar Chris vd Nesse mag naar het NK!!

Chris won de eerste partij vrij snel op ippon. De 2e was lastig omdat zijn tegenstander heel passief was en vooral afwachtte. Gelukking hadden de scheidrechters dat ook door en na de 3e shido was het Hansoku-make en de partij voor Chris en zat hij bij de laatste 4 van de winnaarspoule. Daar moest hij tegen Rens Papadopoulos, de latere winnaar van het DK. Chris leek op voordeel uit te komen na een waza ari maar helaas werd die teruggeroepen omdat hij naast de mat werd ingezet. Uiteindelijk werd een armklem hem te veel en moest nu nog een partij voor de 3e plek gaan knokken. Daar heerste hij en maakte met 3 waza ari’s de partij vol. Moe maar voldoen gaat hij over 3 weken naar Leek.)
Tijn Loos was zo dicht bij de 3e plek. Hij verloor (onnodig) helaas de 1e partij en moest daardoor de lange weg in de verliezers poule doorworstelen. Na die 1e mindere partij pakte hij met goed technisch judo 2 partijen en leek hij op weg naar de 3e plek. Helaas ging het mis bij de laatste partij. Tijn was nog maar een schim van wat hij in de andere partijen had laten zien. De tegenstander was helemaal niet zo sterk en Tijn had de klus gewoon moeten klaren maar na 4 minuten was het nog steeds gelijk en moest de golden score de beslissing brengen. Helaas dolf Tijn het onderspit.
Chandra Pranay (-66) werd na 2 partijen uitgeschakeld maar kon goed van zich afbijten en hoeft zich zeker niet te schamen voor zijn optreden. Jelle de Bruin (-73) had een lastige loting maar zit in zijn eerste jaar -18 en dan al meedoen met de oude rotten: respect. Hij verloor zijn twee partijen. Ron Pollack (-66) verloor zijn 1e partij maar won overtuigend de 2e met ippon. Helaas was ook zijn 3e partij de laatste.